Artist impression De Engelse tuin

Bewoners en omgeving

De toenemende verstedelijking is een van de redenen waarom woonruimtes steeds meer functies moeten vervullen. Soms zijn dat functies die op het eerste gezicht niet bij elkaar passen. Met Novaform² ontwikkelen we vooruitstrevende projecten die met al deze aspecten rekening houden en zich aanpassen aan zowel de bewoners als de woonomgeving.

We creëren omgevingen die bestand zijn tegen de veranderende tijden.

Daarbij voldoen onze gebouwen zowel aan de wensen van toekomstige gebruikers als aan de behoeften van bestaande bewoners. Onze Novaform² meeteenheid zorgt hiervoor. Dit brengt mensen samen en past zich naadloos aan de omgeving en maatschappelijke ontwikkelingen aan. Samen de toekomst vormgeven - verstandige vastgoedontwikkeling is onze topprioriteit.

Daarom werken we niet alleen voor mensen, maar ook met hen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we uitdagingen alleen samen kunnen oplossen. Samen met onze partners, bewoners en alle betrokken stakeholders creëren we uiteindelijk de beste voorwaarden voor kansrijke, duurzame, innovatieve en esthetisch verantwoorde woonruimtes.

Participatiebijeenkomst Dekkerswald

Participatiebijeenkomst Dekkerswald

Vogelhuisjes

Vogelhuisjes uitreiken aan kopers van De Weezenlanden

workshop-greenlabel-novaform-3-lr

workshop-greenlabel-novaform-3-lr

Hoge Hoek Berkel-Enschot

Hoge Hoek Berkel-Enschot, park voor buurtbewoners

Nieuwe bewoners

Nieuwe en nog nieuwere bewoners van de buurt

Meer projecten

Meer projecten