kantoor Novaform Eindhoven

Organisatie

Novaform is onderdeel van familiebedrijf KlokGroep en heeft als missie om met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren.

Ingericht op verandering

De wereld staat nooit stil. Voortdurende verandering maakt daarom deel uit van onze visie en mentaliteit. We blijven ons ontwikkelen op elke vierkante meter van ons terrein. Daarin staan we niet alleen. Dat doen we samen met partners, adviseurs, gemeenten, bedrijven, bewoners en toekomstige bewoners.

Iedereen heeft een aandeel in onze projecten. We zijn een gepassioneerde organisatie die doet wat ze zegt. Professioneel, dynamisch, duurzaam en innovatief. Enigszins eigenzinnig, maar met een duidelijke richting. We zien problemen en marktontwikkelingen als problemen en kansen. We zijn creatief in het ontwikkelen van oplossingen die een optimale realisatie bieden en in harmonie zijn met hun omgeving. De basis is onze eigen expertise, maar we bouwen ook op de kennis en kunde van onze zusterbedrijven.

De geschiedenis van Novaform

Wij ontwikkelen voor de toekomst, maar houden ook het verleden in het oog. De geschiedenis van Novaform begon in 1981 met de oprichting van het bedrijf Planoform, dat zich specialiseerde in de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed.

In 2003 nam KlokGroep deze onderneming over en veranderde de naam in Novaform Vastgoedontwikkelaars. Binnen KlokGroep vormt Novaform een autonome organisatie met vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf (Duitsland) en Poznan (Polen).

Kantoor Eindhoven
Brochure bladeren

Onze vestigingen

Novaform heeft drie vestigingen: een hoofdkantoor in Rotterdam en twee internationale vestigingen. In Polen is Novaform gevestigd in Poznan en in Duitsland in Düsseldorf.

Bezoekadres en postadres
Lichtenauerlaan 108
3062 ME Rotterdam

T: +31 88 248 2929
E: info@novaform.nl

Bezoekadres
14 Mielzyńskiego Street
61-725 Poznań
POLEN

Bezoekadres
Werftstraße 16
40549 Düsseldorf
DUITSLAND

Onderdeel van KlokGroep

Novaform maakt samen met Van de Klok, Heilijgers en Adriaan van Erk Groep deel uit van de KlokGroep, een financieel slagvaardig familiebedrijf met 100 jaar ervaring in de vastgoedbranche.

Waar het gaat om beleidsterreinen als MVO, duurzaamheid, kapitaalintensieve beslissingen en product- en formuleontwikkelingen zoeken de verschillende directies elkaar op.