Schets Up North in Amsterdam
Schets Up North in Amsterdam

Up North, Amsterdam

In voorbereidingBinnenstedelijkOpstalontwikkeling
200 appartementen en commerciële ruimten

Up North ontwikkelen we in de nieuwe wijk 'De Klaprozenbuurt' in Amsterdam Noord. Het gebouw telt straks ongeveer 200 appartementen in diverse prijsklassen; circa 88 appartementen zijn te koop en een deel is bestemd voor (sociale) verhuur. Amsterdam Noord is een opkomend woongebied dat bruist. Het wordt hier steeds levendiger, hipper, moderner en zelfs groener. Stad en natuur worden hier bijzonder met elkaar verweven. Een buurt met een eigen identiteit, die inspireert.

Nieuwe dynamische buurt

De Klaprozenbuurt is een prachtige nieuwe woonbuurt in Amsterdam Noord. Het gebied is nu nog rauw en kaal. De komende jaren gaat de buurt volledig op de schop. Wonen in de Klaprozenbuurt betekent wonen in een upcoming deel van Amsterdam Noord. In de toekomst komen er ruim 2.000 woningen. Tussen de gebouwen, erop en erom­heen, komt heel veel groen. Op de begane grond aan de Klaprozenweg komen bedrijven en winkels zodat het een gezellige straat wordt. De buurt krijgt nieuwe supermarkten, nieuwe horeca, basisscholen en voorzieningen voor zorg en welzijn.

De begane grond van Up North wordt ook ingevuld met commerciële ruimten. In totaal is dit bijna 3.000 m², waarvan het grootste gedeelte bestemd voor een bouwmarkt die nu ook nabij de projectlocatie gevestigd is.

Architect
MNNR Architecten
Constructeur
Van Rossum raadgevende ingenieurs
Directievoerder
Novaform
Installatie-adviseur
DWA
Oplevering
Verwachting Q3 2025