't Hof van Philippine, Philippine

't Hof van Philippine, Philippine

Nieuwbouw
18 twee-onder-één-kapwoningen en 17 bouwkavels

Kenmerkend voor 't Hof van Philippine zijn de onbegrensde mogelijkheden. Prachtige twee-onder-een-kapwoningen met meerdere indelingsvarianten en bouwkavels voor een woning geheel naar eigen ontwerp of één van de vele mogelijkheden van het Multiwoningconcept.

Nieuwbouw met onbegrensde mogelijkheden

Aan de rand van het dorp, in de wijk Kanaalpark, wordt 't Hof van Philippine ontwikkeld. Het bijzondere is dat de koper het er voor het zeggen heeft.

De architect aan het woord
''De twee-onder-een-kapwoningen kenmerken zich door een frisse, sterk eigen karakteristiek. De gekozen hoofdvorm staat borg voor veel ruimte in de woningen. De gevels hebben een eigenzinnige compositie, die garant staat voor een speels ontwerp. Een fris, eigentijds ontwerp wat ondanks zijn sterke karakter goed combineert met de wat klassieker vormgegeven woningen in de directe omgeving.''

Bijzonder dorp
Philippine is door haar rijke historie een bijzonder dorp, waar het vandaag de dag nog heerlijk wonen en vertoeven is. Het gemoedelijke dorp trekt in de zomer vele toeristen die komen genieten van de echte Zeeuwse mosselen. Het laatste weekend van augustus vindt hier zelfs een waar mosselfeest plaats die in de wijde omgeving bekend en geliefd is.

Architect
Sjaak Goud Architecten
Directievoerder
Novaform Vastgoedontwikkelaars
Realisatie
Aannemingsbedrijf Fraanje & De Hoop Terneuzen