Schets Vrijstaande woning zij-aanzicht
Schets, straat linker zij-aanzicht
Schets, straat rechterzij-aanzicht
Luchtfoto Hellevoetsluis
Schets tweekapper linker zij-aanzicht

Rijks Buiten, Hellevoetsluis

In voorbereidingOverige locatieNieuwbouw
20 woningen

In Hellevoetsluis, ter hoogte van de Rijksstraatweg, wordt het prachtige nieuwbouwproject Rijks Buiten gerealiseerd. De 20 woningen komen te liggen in een rustig, groen en autoluw woonhof waar je iedere dag weer geniet van de rust om je heen. Het aanbod is gevarieerd, met herenhuizen (tussen- en hoekwoningen), twee-onder-een-kapwoningen en riante vrijstaande woningen.

Ter hoogte van de Rijksstraatweg 247 in Hellevoetsluis staat op dit moment een voormalige Toyota-garage. Deze autogarage wordt gesloopt en maakt plaats voor een autoluw woonhof met in totaal 20 woningen. Rijks Buiten ligt in het voormalige Nieuwenhoorn (voorheen een zelfstandige gemeente). De wijk kenmerkt zich door de karakteristieke oude panden langs de Dorpsstraat en Rijksstraatweg. Qua uitstraling zullen de woningen van Rijks Buiten hier mooi bij aansluiten, met een klassieke architectuur en gevelelementen die knipogen naar de jaren '30.

Het groene woonhof waarin de woningen van Rijks Buiten komen te liggen wordt deel omgeven door water en weilanden, wat voor een geborgen gevoel en een weids uitzicht zorgt.

De woningen van Rijks Buiten: 3 vrijstaande woningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 7 herenhuizen (rij- en hoekwoningen) staan op riante percelen met veel ruimte, tussen de woningen.

Realisatie
Van den Nieuwendijk Bouw BV