Noorderkwartier rijwoningen onderaanzicht
Noorderkwartier vooraanzicht woningen
Noorderkwartier vooraanzicht rijwoningen
Noorderkwartier rijwoningen zij-aanzicht
Voorgevel Noorderkwartier woning
Zij-aanzicht Noorderkwartier woningen
Omgevingsfoto met water en huizen op de achtergrond
Noorderkwartier tweenkapper en vrijstaande woning

Noorderkwartier, Hoofddorp

ReferentieBinnenstedelijkNieuwbouw
70 rij- en hoekwoningen, 6 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen

Een bijzonder nieuwbouwplan aan het randje van Hoofddorp. De huidige locatie van Woodward Nederland heeft plaats gemaakt voor 70 rij- en hoekwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Een sfeervolle, ruim opgezette nieuwbouwwijk, bestaande uit 79 woningen met de prachtige sfeer en uitstraling van de jaren 20.

Direct aan de Hoofdweg liggen prachtige twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. Een heerlijke plek, met royale tuinen en direct uitzicht over de vaart. De zijde aan Wijkermeerstraat biedt plek aan ruime rij- en hoekwoningen met veel groen.

In het hart van het plan vind je een woonerf. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid opgenomen; niet alleen in het centraal gelegen parkeerhof maar ook in de parkeerhavens en de parkeerplaats aan de buitenzijde van het plan.

Noorderkwartier biedt veel variatie. De woningen beschikken over diverse gevelstenen, detailleringen en verspringende daklijnen. Dit zorgt voor een levendig en speels gevelbeeld, wat verder versterkt wordt door bij een aantal woningen gebruik te maken van dwarskappen en gevelbetimmering.

Architect
Visser & Bouwman Architecten
Constructeur
Triops Advies
Directievoerder
Novaform Vastgoedontwikkelaars B.V.
Realisatie
Lokhorst Bouw & Ontwikkeling
Oplevering
2018