Lage Weide zij-aanzicht
Vooraanzicht vrijstaande- en tweekapper woningen
Vrijstaande woning zij-aanzicht Lage Weide
Zij-aanzicht Lage Weide tweekappers
Lage Weide vrijstaande woning zij-aanzicht
Straatview lage weide
Lage Weide vooraanzicht rijwoningen
Tweekappers lage weide vooraanzicht
Vooraanzicht lage weide
3 vrijstaande huis op Lage Heide
Straatbeeld Lage Heide vooraanzicht
Lage Heide zij-aanzicht rijwoningen
Vrijstaande woning dak zij-aanzicht

Lage Heide, Valkenswaard

ReferentieUitleggebiedNieuwbouw
250 Woningen

Lage Heide is een nieuwbouwproject omringd door natuur en toch dichtbij de gezellige historische dorpskern van Dommelen en het bruisende centrum van Valkenswaard. Kopers ervaren het comfort van een nieuw duurzaam gebouwd huis, wat toch een authentiek dorps en landelijk karakter uitstraalt. Tevens hebben zij veel mogelijkheden wat betreft persoonlijke keuzes in woningafwerking en uitbreidingen.

Woning- en kavelaanbod
Een grote variëteit aan woningen, die op subtiele wijze worden ingepast in het groen en de historie van het gebied. Vrij te bebouwen kavels, rij- en hoekwoningen, tweekappers, (semi)bungalows en vrijstaand geschakelde woningen met een ruime keuze uit types, prijsklassen en architectuur.

Een bijzondere plek
De woningen in Lage Heide worden met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. De woningen staan in fraaie, groen ingerichte straten. Door de ruime voor- en zijtuinen straalt het geheel een informeel karakter uit. De huizen zijn fraai gedetailleerd, wat extra bijdraagt aan de dorpse sfeer. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden wat betreft persoonlijke keuzes in woningafwerking, uitbreiding op het kavel, etc.

Prettig wonen in een rustige buurt
Prettig wonen in een rustige buurt aan de buitenrand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving met veel ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen. Lage Heide ontwikkelt zich als woon- en natuurgebied, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid.

Architect
Margry Arts Architecten en CS2 Architecten
Constructeur
Bolwerk Weekers
Directievoerder
Project Zuid (Novaform vastgoedontwikkelaars B.V. en Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen B.V.) en gemeente Valkenswaard.
Realisatie
Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen