AI De Hoogheden
De Hoogheden Berkel-Enschot
De Hoogheden Berkel-Enschot
De Hoogheden Berkel-Enschot
De Hoogheden Berkel-Enschot
De Hoogheden Berkel-Enschot
AI De Hoogheden

De Hoogheden, Berkel-Enschot

ReferentieUitleggebiedGebiedsontwikkeling
67 woningen

Onder de rook van Tilburg is in het pittoreske Berkel-Enschot nieuwbouwproject De Hoogheden gerealiseerd, als onderdeel van de nieuwbouwwijk Koningsoord. In deze nieuwe wijk zijn in totaal circa 750 woningen gerealiseerd.

De Hoogheden is één van de deelgebieden van de jonge wijk Koningsoord. Een karakteristiek dorpse omgeving met alle gewenste faciliteiten binnen handbereik. In Koningsoord zijn circa 750 woningen gerealiseerd. Koningsoord is het middelpunt van Berkel-Enschot. Deze jonge woonwijk omvat het sfeervolle dorpshart met een groot winkelaanbod en sfeervolle horeca. Veel winkeliers met hun roots in winkelcentrum Eikenbosch hebben hier hun nieuwe plek gevonden. Ook nieuwe ondernemers vonden hier ruimte.

Nieuwbouwproject De Hoogheden omvat 67 woningen. De woningtypes variëren van rijwoningen tot luxe, vrijstaande woningen in een prachtige wijk die alles te bieden heeft. Thuiskomen in de Hoogheden is thuiskomen in het comfort van een hoogwaardige nieuwbouwwoning met de uitstraling die past bij een Brabants dorp. Thuiskomen in een sfeervolle wijk met alle ruimte om je heen. Waar kinderen lekker spelen in de tuin of in de wijk. Optimaal bereikbaar en dichtbij alle gemakken en voorzieningen maar ook midden in het groen.

Architect
LSWA
Constructeur
Bolwerk Weekers
Directievoerder
Novaform Vastgoedontwikkelaars
Realisatie
Huybregts Relou
Oplevering
December 2022