Foto gemaakt door Tom Croes Fotografie
Foto gemaakt door Tom Croes Fotografie

Volop belangstelling voor N° 75 Coolsingel tijdens Woonbeurs Rotterdam

Het spraakmakende nieuwbouwproject N° 75 Coolsingel stond meteen bij de publieke lancering tijdens de Woonbeurs Rotterdam in de belangstelling van vele potentiële bewoners. Het eerste bewijs dat liefhebbers van het mondaine Rotterdamse stadsleven zich voelen aangesproken door het idee om hier te kunnen wonen.

De Coolsingel is misschien wel de bekendste plek van Rotterdam. En er wordt hard aan gewerkt om het ook de mooiste plek van de stad te maken. Want in 2018 is een start gemaakt met een totale make-over, die de Coolsingel zal transformeren tot de Rotterdamse Fifth Avenue.

De ingrijpende metamorfose geeft De Coolsingel weer de allure die het verdient: de doorgangsweg zoals we die nu kennen verandert in een prachtig promenadegebied, waarin de bestaande monumentale gebouwen hun grandeur weer terugkrijgen. En waarin ruimte wordt gemaakt voor indrukwekkende, nieuwe architectuur.

N° 75 Coolsingel is een nieuwbouwproject waarmee op een unieke locatie 113 topappartementen worden gerealiseerd. Koop- en huurwoningen voor mensen die zich willen omringen met iconische architectuur, luxe winkels, kleine boetiekjes en alle soorten van vermaak. Voor mensen die weten welke rijkdommen de dynamiek van de stad te bieden heeft. Voor mensen die intens willen leven.

De Woonbeurs Rotterdam was de eerste gelegenheid kennis te maken met ins & outs van dit project. Op de stand van N° 75 Coolsingel kregen geïnteresseerde bezoekers – onder meer aan de hand van een impressie van het nieuwe gebouw en een sfeerbeeld van één van de appartementen – een eerste indruk hoe het is om thuis te komen op één van de meest Rotterdamse plekken van de stad. Ook werd tijdens de beurs bekendgemaakt dat de omgevingsvergunning, welke nodig is om met de sloop- en bouwwerkzaamheden te kunnen beginnen, inmiddels is aangevraagd.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal