Uitbreiding team met twee nieuwe collega's

5 april 2022

Ook in deze bijzondere tijd zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet. Daarom blijven we investeren in ons belangrijkste kapitaal: onze mensen. We melden met trots ons team te hebben uitgebreid. In maart is Roos van den Burg aangetreden als verkoopmanager voor Novaform West. Chantal de Jong is eind januari gestart als managementassistent in Rotterdam.

Roos van den Burg
Roos heeft haar liefde voor vastgoed opgedaan in haar 12 jaar als (nieuwbouw)makelaar in het Westland. Ze kent de vastgoedbranche door en door. Met een klantgerichte aanpak in de huidige dynamische wereld brengt zij ook de juiste expertise om onze projecten succesvol op de markt te brengen.
Roos is bereikbaar via r.vandenburg@novaform.nl of telefonisch via 06 – 25 38 69 52.

Chantal de Jong
Met haar achtergrond in de zorg heeft Chantal geleerd hoe belangrijk werken met oog voor de menselijke kant is. Deze kennis kan zij nu als managementassistent op ons kantoor in Rotterdam in de praktijk brengen. Met een frisse blik die gecombineerd gaat met een gezonde dosis enthousiasme voelt ze zich gedreven om de vestiging Rotterdam meer structuur en klantvriendelijkheid te brengen.
Chantal is bereikbaar via c.dejong@novaform.nl of telefonisch via 088 – 248 29 29.

Wij wensen Roos en Chantal veel succes en een mooie carrière binnen Novaform!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal