Uitbreiding team met drie nieuwe collega's

Ook in deze bijzondere tijd zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet. Daarom blijven we investeren in ons belangrijkste kapitaal: onze mensen. We melden met trots ons team te hebben uitgebreid. In mei zijn Matthijs Betlem en Koen Smulders aangetreden als projectontwikkelaar. Victoria van Asch van Wijck is op 1 juni gestart als Marketing en communicatie medewerker in Eindhoven.

Matthijs Betlem
Matthijs Betlem is sinds 2012 actief binnen de vastgoedsector. Als projectontwikkelaar met standplaats Rotterdam gaat hij zich bezighouden met woningbouw binnen integrale gebiedsontwikkelingen. Hierin heeft hij zijn kwaliteiten reeds bewezen. Matthijs is goed gemotiveerd om met het Novaformteam mooie projecten te realiseren en een waardevolle bijdrage te leveren aan de Novaform².
Matthijs is bereikbaar via m.betlem@novaform.nl of telefonisch via 06-55 25 23 68.

Koen Smulders
Koen Smulders begon in 2007 aan zijn vastgoedcarrière. Hij heeft zijn kwaliteiten op ontwikkelingsgebied eerst bewezen als architect en later als projectontwikkelaar. Hoewel Koen goed bekend is in de Randstad, zal hij in de basis vanuit Novaform Eindhoven werken. Hij gaat zich voornamelijk bezighouden met de complexere binnenstedelijke opgaven. Met zijn positieve instelling voelt Koen de verantwoordelijkheid voor het betekenisvol invulling geven aan de vierkante meters in zijn werk.
Koen is bereikbaar via k.smulders@novaform.nl of telefonisch via 06-14 98 35 05.

Victoria van Asch van Wijck
Victoria heeft haar passie voor vastgoed opgedaan als nieuwbouwmakelaar in Tilburg. Later heeft ze haar kennis voortgezet als verkoopmanager bij een landelijke projectontwikkelaar. Victoria zal zich vanuit haar functie vooral richten op het nog sterker in de markt zetten van de Novaform², innovatieve vierkante meters die klaar zijn voor de toekomst.
Victoria is bereikbaar via v.vanaschvanwijck@novaform.nl of telefonisch 06-55 47 59 77.

Wij wensen Matthijs, Koen en Victoria veel succes en een prachtige carrière binnen Novaform!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal