Uitbreiding ontwikkelteam met twee nieuwe collega's

31 mei 2021

Met trots melden we dat we deze maand twee nieuwe projectontwikkelaars hebben mogen verwelkomen. Per 1 mei zijn Frans Wasmann en Ronnie Maat als projectontwikkelaar in dienst getreden bij Novaform.

Frans Wasmann
Frans Wasmann werkte eerder bij Trebbe in Nieuwegein. Hier heeft hij zich vooral gericht op projectontwikkeling in middelgrote steden. Zijn belangrijkste drijfveer is om te denken in oplossingen, precies waar de kracht van de Novaform² tot uiting komt. Frans is goed gemotiveerd om met het Novaformteam mooie projecten te realiseren en een waardevolle bijdrage te leveren aan de Novaform².
Hij is bereikbaar via f.wasmann@novaform.nl of telefonisch via 06-11 56 41 17.

Ronnie Maat
Ronnie Maat was werkzaam bij Vorm Ontwikkeling B.V. in Rotterdam, en begint bij Novaform o.a. met de herontwikkeling van het Bavo-hoofdgebouw in project Landgoed in den Houte in Noordwijkerhout. Goed bekend in de randstad zal Ronnie in de basis vanuit Novaform Rotterdam werken. Hij voelt vooral de verantwoordelijkheid om te werken aan een goede nalatenschap van de (fysieke) leefomgeving aan volgende generaties.
Ronnie is bereikbaar via r.maat@novaform.nl of telefonisch via 06-15 32 70 82.

Met hun motivatie vormen Frans en Ronnie een uitstekende aanvulling op het gehele team van Novaform Vastgoedontwikkelaars. Wij wensen beiden veel succes en een prachtige carrière binnen Novaform!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal