Succesvolle start bouw in Hoofddorp

9 januari 2017

Op dinsdag 20 december is het officiële startsein gegeven voor de bouw van 79 woningen in Hoofddorp. Aan de vaart van de Hoofweg, op de voormalige Woodward-locatie wordt dit sfeervolle, ruim opgezette project gerealiseerd met de prachtige uitstraling van de jaren 20.

Beleggers Altera Vastgoed en Stienstra nemen in totaal 46 eengezinswoningen af. Deze zullen verhuurd worden in het middensegment. De overige woningen zijn verkocht.

Om het symbolische startsein te geven voor de bouw van de woningen mocht wethouder Tom Horn van gemeente Haarlemmermeer een cheque uitreiken ter waarde van € 5000,- aan Stichting Ons Tweede Thuis, een organisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel.


De cheque werd aangeboden namens het Novafonds, een initiatief van Novaform Vastgoedontwikkelaars waarin zij samen met alle partners in dit project een geweldig bedrag inzamelen voor het goede doel. Een aantal bewoners van Ons Tweede Thuis waren uitgenodigd om de cheque in ontvangst te nemen en waren zeer dankbaar voor dit mooie gebaar.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal