Relaties en directie KlokHolding schenken €35.000 aan Amalia kinderfonds

1 november 2022

Ton van de Klok en zijn broer Fons waren op dinsdagochtend 1 november op bezoek in het Amalia Kinderziekenhuis in Nijmegen om een cheque te overhandigen t.w.v. 35.000 euro. Dit bedrag is gedoneerd door de relaties en directie van KlokHolding, ter ere van het 100-jarig jubileum.

Familiebedrijf KlokHolding bestaat dit jaar maar liefst 100 jaar. Een prachtig jubileum dat we eind september tijdens het Feest van de Eeuw uitgebreid gevierd hebben met relaties en medewerkers van KlokGroep, Novaform, Heilijgers en Adriaan van Erk. Met het bereiken van deze bijzondere leeftijd hebben we relaties gevraagd om in plaats van een cadeau, een donatie aan het Amalia kinderfonds te doen.

Het Amalia kinderfonds is onderdeel van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Daar worden jaarlijks zo’n 22.000 kinderen ontvangen, die aangewezen zijn op de zorg, kennis en kunde van het kinderziekenhuis. Met de donaties van onze relaties en organisatie kan het Amalia kinderfonds het Amalia kinderziekenhuis kindvriendelijker maken. Zo kunnen kinderen de beste zorg ontvangen op een plek waar ze ondanks hun ziekte ook gewoon kind kunnen zijn. We hebben hierin een keuze gemaakt om het project 'Spelen tijdens het wachten' te ondersteunen. Het Amalia kinderfonds heeft daarin de wens om een plein in te richten met een speelwand, speelzuilen en andere items waardoor kinderen uitgedaagd worden om in beweging te komen en afleiding te zoeken. Hierdoor ervaren kinderen minder angst, pijn en stress rondom de opname en de behandeling, wat bijdraagt aan het genezingsproces.

Als familiebedrijf weten wij hoe belangrijk familie is. Zéker wanneer een kind ziek is. Daarom dragen wij het Amalia kinderfonds een warm hart toe.

Wil je ook helpen om het Amalia kinderziekenhuis kindvriendelijker te maken? Doneer dan via de projectpagina 'Spelen tijdens het wachten'.

Lees meer over het Amalia kinderfonds of het Amalia kinderziekenhuis.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal