Persoonlijke ontwikkeling als basis voor sterk werkgeverschap

De professionals van Novaform vormen het kloppend hart van de organisatie. Zij maken het verschil. Hoe zorgt Novaform ervoor dat mensen excelleren in wat ze doen? Dat ze betrokken zijn en blijven bij de organisatie? En dat ze met plezier hun werkzaamheden uitvoeren?

Betrokkenheid en professionals die zich kwetsbaar durven opstellen

“Novaform is continu bezig ervoor te zorgen dat hun professionals voldoende zakelijk en persoonlijk perspectief hebben”, vertelt Chiel van Lieshout, eigenaar van Human Builders en al 15 jaar betrokken bij de werving en selectie van personeel voor Novaform. “Dat zorgt ervoor dat ze betrokken zijn én blijven bij de organisatie. Dit wordt onder meer gerealiseerd door 1-op-1 coaching. Daarnaast faciliteert Novaform een veilige werkomgeving, zodat mensen kunnen zeggen wat ze écht denken en vinden. In elke relatie is het geven en nemen. Van nieuwe werknemers wordt verwacht dat ze zich kwetsbaar durven op te stellen, betrokken willen zijn bij de organisatie en met toewijding hun werkzaamheden invullen. Als je dat laat zien, dan ligt er een mooie toekomst voor je in het verschiet bij Novaform.”

Oog voor het welzijn van de mens

"Een fijne werkomgeving, waardering en aandacht dragen bij aan het stimuleren van betrokkenheid en het kwetsbaar durven opstellen”, vervolgt Chiel van Lieshout. “Bij Novaform werken professionals pur sang en door de sfeervolle en open inrichting op kantoor heerst er ook een vertrouwd gevoel. Een unieke combinatie. Daarnaast is er waardering en aandacht. Iedereen vindt het fijn als inspanningen worden opgemerkt en dat er aandacht is voor jou als mens en je persoonlijke situatie. Bij Novaform wordt ook gekeken naar het welzijn van de mens achter de functie.”

Facts & figures Chiel van Lieshout:

  • Vakgebied: Werving & selectie en coaching van professionals.
  • Werkveld: Vastgoed en ontwikkeling in Nederland.
  • Kracht: Focust op talent en maakt van de beste kandidaat de beste medewerker.
  • Krijgt energie van: Relaties op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds commitment.
  • Partner van Novaform: Sinds 2002.
Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal