Paul van den Heuvel nieuwe directeur vestiging Eindhoven Novaform Vastgoedontwikkelaars

4 januari 2021

Met ingang van 1 januari 2021 is Paul van den Heuvel benoemd als nieuwe directeur vestiging Eindhoven van Novaform Vastgoedontwikkelaars BV.

Novaform is ingericht op verandering. Wij zijn gespecialiseerd in complexe binnenstedelijke ontwikkelingen. Als vastgoedontwikkelaars voelen we de verantwoordelijkheid om vooruitstrevend na te denken over de invulling van beschikbare vierkante meters. Vooruitstrevend kijken we bij iedere meter of we écht waarde en waardering toevoegen aan een project. Betekenisvol ontwikkelen noemen we dat. Een belangrijke rol hierin is weggelegd voor de directeur van Novaform Eindhoven.

Paul heeft ruim 19 jaar vastgoedervaring opgebouwd. Als projectontwikkelaar begon hij in 2006 aan zijn carrière binnen Novaform. Hij was betrokken bij verschillende binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen zoals Hoge Hoek te Berkel-Enschot, De Bankier te Tilburg en De Weezenlanden te Zwolle. Sinds januari 2019 is Paul als adjunct-directeur van Novaform Eindhoven al verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de vestiging.

Voorgenomen groei van Novaform verder vormgeven

Paul van den Heuvel: "Novaform focust op de persoonlijke ontwikkeling en mens-agenda van haar medewerkers, zo heb ik binnen Novaform mijn groei doorgemaakt en ga ik met veel plezier deze nieuwe verantwoordelijkheid aan."

Edwin Kolkhuis Tanke, algemeen directeur van Novaform Holding vult aan: "Met zijn ervaring en enthousiasme, en zeker ook zijn vermogen om mensen te verbinden, kunnen we de voorgenomen groei van Novaform verder vormgeven.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal