Omgevingsvergunning Paviljoen in den Houte onherroepelijk, start bouw begin april

19 maart 2024

We hebben goed nieuws! De omgevingsvergunning is onherroepelijk en dat betekent dat we begin april gaan starten met de bouw van Paviljoen in den Houte! Omdat het gebouw grotendeels wordt opgebouwd uit hout verwachten we in het eerste kwartaal van 2025 het paviljoen al te kunnen opleveren!

Wonen in de natuur

Wonen te midden van weelde, elegantie en natuur wordt werkelijkheid in Paviljoen in den Houte, een kleinschalig houten gebouw met 20 karaktervolle appartementen verdeeld over vier woonlagen. Hout is het constructiemateriaal voor zowel de wanden, vloeren, gevels als de constructieve kern. De gevels zijn transparant dankzij het gebruik van glas, maar ook door de groene horizontale plantenbakken en verticale begroeiing. Het duurzame en warme karakter van het gebouw zorgt voor een naadloze verbinding met de natuur op het Landgoed.

De gebiedsontwikkeling van Landgoed in den Houte is een gezamenlijke ontwikkeling van Ontwikkelcombinatie Novaform Vastgoedontwikkelaars-Trebbe. Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat invulling te geven aan complexe gebiedsontwikkelingsvraagstukken.

  • Architect: KOW architecten
  • Landschapsarchitect: RRog stedenbouw en landschap
  • Aannemer: Giesbers Bouwen en Renoveren
  • Makelaars: Koppes Makelaardij en Panne van Soest makelaars

Meer informatie: www.paviljoenindenhoute.nl

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal