Locatiebezoek

Leuk om te horen én zien waar collega’s van Novaform Eindhoven en Novaform Rotterdam mee bezig zijn. Vandaar dat kennisdeling bij ons hoog op de agenda staat!

Deze keer namen Bart Balemans en collega’s Stefan van Duijnhoven en Leon ten Dam van Van de Klok ons mee naar Best, waar gebiedsontwikkeling de Hoven van Aarlesche Erven steeds meer vorm krijgt met de ideale conceptwoning BaseHome als uitgangspunt voor de rij- en hoekwoningen, tweekappers en zelfs unieke vrijstaande woningen!

Aansluitend werd in het centrum van Best een presentatie over de woonconcepten van Van de Klok gegeven en konden we daarover napraten tijdens de aangeklede borrel. Dit was ook het moment dat we afscheid namen van onze zeer gewaardeerde collega Jennifer van Erp, die een nieuwe uitdaging heeft gevonden bij Van de Klok in Nijmegen en gelukkig binnen KlokGroep werkzaam blijft.

Lees meer over de nieuwe woonwijk de Hoven van Aarlesche Erven, die we -samen met onze partner Ballast Nedam Development- met bijzonder respect voor de natuur realiseren: https://novaform.nl/projecten/de-hoven-van-aarlesche-erven

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal