Kinderen bezoeken bouwplaats Rijzertlaan

Op woensdag 9 mei mochten de kinderen van basisschool KC De Ontdekking een bezoekje brengen aan de bouwplaats van nieuwbouwproject Rijzertlaan in 's-Hertogenbosch.

In januari 2017 zijn we gestart met nieuwbouwproject de Rijzertlaan in 's-Hertogenbosch. Reden voor ons om samen met Huybregts Relou leerlingen van de naastgelegen school KC De Ontdekking uit te nodigen voor een bezoek aan de bouwplaats. Aanleiding voor ons om dit te doen is niet alleen om de kinderen en docenten van de school te laten zien hoe hun naastgelegen pand er uit komt te zien, maar ook om de bouwsector op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Al jaren kampen bouwbedrijven met een tekort aan instroom en is het dus van belang om in een vroeg stadium bij kinderen te laten zien hoe leuk het is om te werken in deze branche. De kinderen waren erg nieuwsgierig en wilden onder andere weten wanneer we het project afronden en hoe sommige materialen worden toegepast. Sommige kinderen wilden later de bouw in. Anderen niet. En dat is goed. Als een rondleiding een bijdrage levert zodat kinderen de juiste keuze maken, dan zijn wij tevreden.

Over project Rijzertlaan
Dit nieuwbouwproject bestaat uit 10 rij-en hoekwoningen en een appartementencomplex met een ideale ligging ten opzichte van vele voorzieningen.

Alle ruimte
De hoekwoningen bestaan uit 3 woonlagen, de rijwoningen uit 2 woonlagen. De ruimte wordt optimaal benut doordat er geen gebruik is gemaakt van schuine daken. De woningen kunnen naar eigen smaak worden afgewerkt. Het appartementencomplex bestaat uit 30 luxe, vrije sector appartementen met luxe keuken en comfortabele badkamer.

Het project bevindt zich in 's-Hertogenbosch-West. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand van het plan en de omgeving biedt veel groen, wat bijdraagt aan de vriendelijke uitstraling en het woongenot.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal