Hoogste punt Rijzertlaan gevierd

30 november 2017

Op woensdag 29 november overhandigde wethouder Eric Logister van gemeente 's-Hertogenbosch namens Novaform Vastgoedontwikkelaars een cheque aan Kindcentrum De Ontdekking.

Op woensdag 29 november werd het hoogste punt gevierd voor de bouw van de 10 rij- en hoekwoningen samen met kopers en betrokkenen van het project. Wethouder Eric Logister van gemeente ’s-Hertogenbosch mocht om dit te vieren een cheque overhandigen aan de naastgelegen school Kindcentrum De Ontdekking. Jasmin en Sam waren samen met schooldirectrice Anja Thijssen aanwezig om de cheque ter waarde van € 2250,- in ontvangst te nemen. Zij gaan dit mooie bedrag gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe speeltoestellen. 'Het schoolplein is nu een beetje saai en er liggen teveel stoeptegels', aldus de meisjes. Ze waren dolblij en hadden niet verwacht dat het om zo'n hoog bedrag zou gaan.

Het project omvat 10 ruime rij- en hoekwoningen en 30 appartementen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht en de appartementen worden verhuurd door belegger Syntrus Achmea. De woningen hebben een woonoppervlakte variërend tussen de 93 en 121 m2 en een inhoud van tussen de 333 en 457 m3. Huurders die geïnteresseerd zijn in de appartementen kunnen zich inschrijven via www.hurenaanderijzert.nl. Deze luxe appartementen gaan naar verwachting eind 2017/begin 2018 in de verhuur.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal