Edwin Kolkhuis Tanke, samen met Niels van Ginkel voor het pand op de Coolsingel
Edwin Kolkhuis Tanke met op de voorgrond Niels van Ginkel
No75 Coolsingel, Rotterdam
No75 Coolsingel, Rotterdam
No75 Coolsingel, Rotterdam

"Het geeft ontzettend veel energie om onderdeel uit te maken van de groei en ontwikkeling van Rotterdam"

15 april 2020

Novaform begon in 1981 onder de naam Planoform in Eindhoven. Later werd het bedrijf onderdeel van KlokHolding en veranderde de naam naar Novaform. Toen Novaform verder groeide, wilden ze ook voet aan de grond krijgen in de Randstad. En dan is het wel zo makkelijk om ook in de Randstad te gaan zitten. Novaform opende daarom in 2017 een extra vestiging in Rotterdam. Waarom Rotterdam? Daar lees je alles over in het artikel dat binnenkort in het vastgoedblad INRotterdam verschijnt.

INRotterdam had een gesprek met Edwin Kolkhuis Tanke, algemeen directeur van Novaform, over zijn loopbaan, ambities en de stad Rotterdam. In het hart van de havenstad werkt Novaform momenteel aan een mooi project op de Coolsingel. Echt een project voor Novaform. Per vierkante meter wordt bekeken hoe ze hier waarde en waardering aan kunnen geven. Vierkante meters die klaar zijn voor de toekomst.

Het oude Slegte-gebouw wordt één van de meest iconische gebouwen aan de Coolsingel.

Het gebouw waarin vroeger de Slegte zat, maakt plaats voor een nieuw exemplaar. Eén met 114 appartementen, 4 penthouses, een ondergrondse parkeergarage en bijna 3000 m2 aan commerciële ruimte van maar liefst 6 meter hoog. De penthouses worden de mooiste van Rotterdam. En het gebouw één van de meest iconische aan de Coolsingel.

Bekijk HIER het volledige artikel.


Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal