Geslaagde start verkoop eerste nieuwbouwwoningen Landgoed in den Houte

12 september 2019

Middenin een parkachtige omgeving in Noordwijkerhout wordt door vastgoedontwikkelaars Trebbe en Novaform 'Landgoed in den Houte' gerealiseerd. Een plek met een rijke geschiedenis, dichtbij de duinen van het Noordzeestrand, waar in totaal circa 700 woningen worden gerealiseerd. Zaterdag 7 september is de verkoop van de eerste 67 woningen van fase 1 van Landgoed in den Houte officieel van start gegaan.

Met succes, want in totaal hebben zo’n 900 mensen de weg gevonden naar het Sint Bavo-gebouw in Noordwijkerhout. Daar konden zij de locatie van dichtbij bekijken, sfeer proeven en vragen stellen aan de makelaars.

Snel starten met de bouw

Ook projectontwikkelaar Remco Raghunath van Trebbe kijkt terug op een geslaagde start verkoop: “Het aantal mensen dat de start verkoop heeft bezocht, overtrof al onze verwachtingen. Het is mooi om te zien dat onze plannen zo positief zijn ontvangen, zowel door omwonenden als belangstellenden. Ik reken erop dat we de eerste 67 woningen snel verkopen, zodat we rond april volgend jaar kunnen starten met de bouw van deze prachtige nieuwe woonwijk.”

“Terug naar mijn roots”

Eén van de mensen die hier graag wil wonen, is mevrouw Janssen. Zij volgt de ontwikkelingen van Landgoed in den Houte al vanaf het prille begin: “Omdat ik erg geïnteresseerd ben in dit project, was ik op zoek naar nog wat extra informatie over een bepaald woningtype. Tijdens de start verkoop heb ik me hierover naar tevredenheid laten informeren en heb ik me vervolgens op de website ingeschreven voor een woning. Nu is het afwachten en duimen of ik word uitgeloot. Voor mij is het wonen op het landgoed een unieke kans om terug te keren naar Noordwijkerhout. Hier liggen mijn roots."
Wie wil er nu niet wonen op een plek met zoveel historie.

Voor elk wat wils

De 67 woningen in de eerste fase worden gekenmerkt door een grote variatie in types. Van riante herenhuizen en ruime rijwoningen tot moderne pakhuiswoningen. Geschikt voor een diverse doelgroep: jong, oud, starters, doorstromers. Kortom: Landgoed in den Houte biedt voor elk wat wils. Qua architectuur sluiten de woningen perfect aan bij het historische karakter van het landgoed en de gebouwen die hier staan. Voeg hier het comfort en de duurzaamheid van nu aan toe en je hebt een 100% toekomstbestendige, gasloze en met luxe materialen afgewerkte woning die je met een pakket aan opties helemaal op maat kunt maken.

Aantrekkelijke en gewilde woonlocatie

Door de unieke aspecten van het landgoed te bewaren of te herstellen en hier een woonfunctie aan toe te voegen, wordt Landgoed in den Houte een aantrekkelijke en gewilde woonlocatie. De start verkoop van de eerste koopwoningen op Landgoed in den Houte heeft plaatsgevonden. Wilt u de sfeer van Landgoed in den Houte proeven? Of heeft u interesse in een woning in deze of een van de latere fases? Kijk dan op de projectwebsite van Landgoed in den Hout en schrijf u in. U bent dan als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het landgoed.


Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal