Feestelijk startsein eerste 44 woningen in Boomgaerde Westmade-Noord Monster

Op 16 mei 2024 hebben Van Mierlo en Novaform samen met de toekomstige bewoners en betrokken partijen van nieuwbouwproject Boomgaerde fase 1a in Westmade-Noord Monster het feestelijke startsein gegeven voor de bouw.


Een feestelijke dag

De bouw van de eerste fase van het project Boomgaerde, bestaande uit 44 woningen, is in februari dit jaar al gestart, maar nu is ook het symbolische startsein gegeven. Het was een feestelijke middag!

Na een welkomstwoord van Niels van Ginkel namens Ontwikkelingscombinatie Van Mierlo-Novaform nam projectleider Martin Beishuizen van Van Mierlo het woord over om de koper van bouwnummer 27 uit te nodigen om samen met de ontwikkelaar en bouwer de feestelijke handeling uit te voeren. Onder begeleiding van het projectteam, confetti én muziek hebben zij de eerste naden op de begane grondvloer gestort. Daarmee is op symbolische wijze het startsein gegeven.

Terug in de tent bracht Jan Groeneveld namens Van Mierlo Bouwprojecten een toast uit. Nadat we op de hoogte zijn gebracht van de bouwplanning hebben we samen geproost op een voorspoedige bouw! De middag is afgesloten met een gezellige borrel, waar de toekomstige bewoners elkaar beter hebben leren kennen en bij het weggaan kreeg iedereen een biologische fruitbox cadeau. Kortom, een vruchtbaar en feestelijk begin van Boomgaerde!

Meer over Boomgaerde

De mooiste dingen groeien op vruchtbare grond. Laat dat nu het geval zijn in Boomgaerde, tussen Monster en Den Haag. Op de plek waar vroeger tuinders hun fruit teelden, verschijnt binnenkort een levendige, nieuwe woonwijk. In Boomgaerde geniet je het hele jaar door van het heerlijke buitenleven. In een van die 184 woningen. Het aanbod bestaat uit familiewoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande villa’s en herenboerderijen. Allemaal met hun eigen uitstraling, maar tóch samen één geheel.

De 44 woningen in fase 1a zijn uitverkocht! In fase 1b, bestaande uit 37 woningen, zijn er nog enkele te koop. Op 14 mei jl. is de hoerabrief verstuurd, wat betekent dat er groen licht is om in september te starten met de bouw. Boomgaerde fase 2 is momenteel in ontwikkeling. Naar verwachting start de verkoop in het derde kwartaal 2024. Lees meer over het project en het aanbod op www.boomgaerde.nl.


Betrokken partijen:
Ontwikkeling: Combinatie Van Mierlo-Novaform

Bouw: Van Mierlo Bouwprojecten

Architecten: Schippers Architecten en Wubben Chan Architecten

Engineering: Wubben Chan Engineering

Gebiedsontwikkeling: Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ)

Makelaars: Nelisse Makelaarsgroep, Borgdorf Makelaars en Helm & Heus Nieuwbouw


Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal