Start bouw fase 1 Boomgaerde in Monster

Feestelijk startsein 37 nieuwbouw woningen in Boomgaerde Westmade-Noord Monster

Op 17 oktober 2024 hebben Van Mierlo en Novaform samen met de kopers en projectbetrokkenen de feestelijke start bouw gevierd van 37 woningen voor Boomgaerde fase 1b in Monster.

De realisatie van deze fase in Boomgaerde, is vanaf vandaag van start gegaan. In aanwezigheid van wethouder Ferweda (gemeente Westland), de toekomstige bewoners en projectbetrokkenen, werd afgelopen donderdag een heipaal de grond ingeslagen. Dit markeert het begin van de realisatie van deze fase, ontwikkeld door de combinatie Van Mierlo-Novaform.

Tijdens het evenement werd het verdere bouwproces toegelicht door Jan Groeneveld van Van Mierlo Bouwprojecten. Vervolgens werd er een toost uitgebracht op een voorspoedige bouw van Boomgaerde. De middag is afgesloten met een gezellige borrel, waar de toekomstige bewoners in de gelegenheid werden gesteld elkaar beter te leren kennen.

Meer over boomgaerde

Boomgaerde biedt een mix van woningtypes, waaronder herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's. De 37 woningen in fase 1b zijn bijna uitverkocht. De tweede fase bestaat uit 49 woningen en is momenteel nog volop in ontwikkeling. Naar verwachting start de verkoop in het vierde kwartaal van 2024. Meer informatie over het project is te vinden op www.boomgaerde.nl.

Betrokken partijen

Ontwikkeling: Combinatie Van Mierlo-Novaform
Bouw: Van Mierlo Bouwprojecten
Architecten: Schippers Architecten en Wubben Chan Architecten
Engineering: Wubben Chan Engineering
Gebiedsontwikkeling: Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ)
Makelaars: Nelisse Makelaarsgroep, Borgdorff Makelaars en Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars

20241017G-292[1]
Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal