Deze maand zijn onze nieuwe afstudeerders gestart!

22 februari 2023

Maandag 6 februari is Ilse Hermkens begonnen aan haar afstudeerstage bij Novaform in Eindhoven. Een week later begon Casper de Dobbelaere aan zijn onderzoeksvraagstuk bij Novaform Rotterdam.

Ilse is 23 jaar en is begonnen aan het laatste jaar van de opleiding Vastgoedkunde aan de Fontys in Eindhoven. De eerste week van haar afstudeerstage bij Novaform zit er op. “Ik heb al veel leuke en interessante mensen leren kennen, nieuwe inzichten gekregen en goede gesprekken gehad!”
Ilse gaat onderzoek doen naar het gezonder maken van woongebieden. Daarbij heeft ze extra aandacht voor de samenwerking tussen gemeenten en commerciële partijen, en is ze nieuwsgierig naar de verschillen tussen stad en dorp. Naast Gezonde Woongebieden heeft ze oog voor haalbaarheid, houdbaarheid en impact. Heb jij een visie op de toekomst van (gezonde) woongebieden, dan hoort ze die uiteraard graag! Ilse is bereikbaar via i.hermkens@novaform.nl of telefonisch via 088 – 248 29 29.

Casper is 24 jaar en studeert Vastgoedkunde aan de Hoge School Rotterdam. Hij is opgegroeid in het mooie, groene West-Zeeuws-Vlaanderen, en woont sinds 4 jaar in Rotterdam. Casper kwam tijdens zijn eerste meeloopstage (bij AM) al in contact met Novaform via de samenwerking bij gebiedsontwikkeling Essenvelt in Middelburg.
Zijn afstudeeronderzoek gaat over het in kaart brengen van kansrijke woningbouwlocaties in de gemeente Rotterdam en hij hoopt voor de meest kansrijke locatie een best passend voorstel uit te werken, of een gehele kansenkaart. “Ik ben heel enthousiast ontvangen door het team van Novaform en hoop de laatste fase van mijn studie succesvol af te ronden!”

Welkom bij Novaform, Casper en Ilse! Veel plezier en succes de komende tijd!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal