Barendrechtse wethouder Luijendijk geeft startsein bouw 'De Kruidenmeester'

13 november 2019

Op dinsdag 12 november werd aan de De kruidentuin te Barendrecht een herfstachtige middag opgevrolijkt door de Barendrechtse wethouder Peter Luijendijk.

Hij gaf het symbolische startsein voor de bouw van nieuwbouwproject ‘De Kruidenmeester’ door een cheque uit te reiken aan lunchroom ‘Het Tuinhuis’. Novaform Vastgoedontwikkelaars ontwikkelt op deze mooie parkachtige locatie in het centrum van Barendrecht 21 luxe appartementen die Van den Nieuwendijk Bouw realiseert.

De gelukkige Arjo Bijl, teammanager van lunchroom Het Tuinhuis, en enkele van zijn medewerkers ontvingen de cheque uit naam van het Novafonds.

Lunchroom Het Tuinhuis is gevestigd aan De Kruidentuin en zodoende buren van het appartementencomplex De Kruidenmeester. Het Tuinhuis wordt gerund door cliënten van Stichting IJsselmonde Oost. In Het Tuinhuis werken mensen die niet in een reguliere baan kunnen meedraaien. Ze ontvangen gasten in de lunchroom en er wordt vers gebak gemaakt. Tevens zorgen ze voor het groenbeheer en het facilitaire gedeelte van de Multifunctionele accommodatie waarin zij gehuisvest zijn. Een mooi initiatief, dat het Novafonds graag ondersteunt.

Novafonds is een initiatief van Novaform Vastgoedontwikkelaars waarmee zij samen met de partners in een project lokale initiatieven en goede doelen rondom bouwprojecten ondersteunt.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal