Achterom: Fintan van Berkel en Josien Eerens

5 juni 2015

Eind januari 2015 betrokken Fintan van Berkel en zijn zwangere vriendin Josien Eerens met hun tweejarige zoontje Norinn een nieuwe twee-onder-een-kapwoning aan de rand van Valkenswaard. Hoewel ze van het leven in de stad genoten, werd hun Eindhovense woning net iets te krap en droomden ze stiekem van wat meer groen.

Eind januari betrokken Fintan van Berkel en zijn zwangere vriendin Josien Eerens met hun tweejarige zoontje Norinn een nieuwe twee-onder-een-kapwoning aan de rand van Valkenswaard. Hoewel ze van het leven in de stad genoten, werd hun Eindhovense woning net iets te krap en droomden ze stiekem van wat meer groen. Toen ze op een nieuwbouw-beurs de stand van Lage Heide zagen, waren ze direct enthousiast door de diversiteit aan woningen in jaren dertig stijl.

Ze kozen voor mooie opties, waaronder een kookeiland en uitbouw van de woonkamer. De weken voor de verhuizing waren intens. Die fase is nu voorbij en het gezin geniet volop van hun lichte, ruimtelijke huis met een warm karakter. Fintan: “We kunnen de sfeer die we zoeken hier gemakkelijk creëren en Norinn dartelt vrolijk rond. Ik zie voor me hoe dit huis een heerlijke uitvalsbasis vormt in een mooi leven met veel vrienden. Hier kom je graag thuis.”

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal