Aannemingsovereenkomst voor nieuwbouwproject Nieuw Altere in Halsteren getekend

Vandaag is de aannemingsovereenkomst voor de bouw van nieuwbouwproject Nieuw Altere aan de Wouwseweg in Halsteren getekend.

De Kok Bouwgroep uit Bergen op Zoom start naar verwachting in het najaar met de bouw van de eerste 26 woningen van deelplan 1. Daar blijft het niet bij. In totaal worden er 51 woningen gebouwd, verdeeld over twee fases op twee verschillende locaties aan de Wouwseweg. Het aanbod is divers met twee-onder-één-kapwoningen, hoek- en tussenwoningen.

In de zomer van 2018 gingen we op zoek naar een lokale bouwpartner en vonden er gesprekken plaats met De Kok Bouwgroep. Toen was er nog sprake van een plan met koop- én huurwoningen. Gedurende de gesprekken met onder andere de gemeente en woningcorporatie Stadlander zijn deze plannen gewijzigd. Op het moment dat het plan voor de 51 koopwoningen definitief was, is alles in een stroomversnelling geraakt.

De meeste woningen van het eerste deelplan zijn inmiddels verkocht. Heb je interesse? Bekijk het actuele aanbod op de website en schrijf je in voor één van de hoek- of tussenwoningen die nog beschikbaar zijn. Contact opnemen met de makelaar kan ook.

Contactgegevens:
Baas Makelaars
Telefoonnummer: 0164 68 38 42

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal